Kokosolie bij extreme en chronische vermoeidheid. Oorzaken vermoeidheid liggen in de darm

Bij extreme vermoeidheid of chronische vermoeidheid slim kokosolie te gebruikenChronische vermoeidheid vindt bijna altijd zijn oorsprong in de darmen. Verziekte darmflora (virussen en overdaad aan slechte bacteriën), gisten van suikers, rotten van eiwitten, schimmels in de darmen doen voedingsstoffen niet of slecht opnemen, kunnen de darmen ontsteken, doen toxische stoffen van virussen, bacteriën schimmels opnemen, hetgeen onze vitaliteit drastisch kan verminderen. Vitaliteit begint in de darm. Kokosolie heeft een sterke antibacteriële werking, herstelt de slijmvlieslaag in de darmen en voorkomt ontstekingsreacties. Daardoor is kokosolie heel heilzaam bij chronische vermoeidheid. Therapeutisch gebruik je 3 eetlepels per dag totdat de vitaliteit terugkomt. Daarna beveel ik minstens 1 eetlepel per dag aan.

Onderzoek toont aan dat kokosolie de darmen bij chronische vermoeidheid kan ondersteunen

Dr. Jon Kabara heeft een lange carrière als specialist in lipiden achter de rug. In 1948 is hij begonnen als assistent aan de universiteit van Illinois, departement biochemie, daarna gepromoveerd als professor aan de universiteit van Detroit. Aan de universiteit van Michigan stond hij aan de fundamenten van het nieuwe college van Osteopathische geneeskunde. Hij was één van de eerste onderzoekers die de anti-microbiële eigenschap van middellange keten vetten heeft ontdekt.

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

Hij heeft 16 patenten op zijn naam staan en is auteur of mede-auteur van meer dan 200 publicaties, inclusief 8 boeken. Hij wordt aanzien als één van de meest gewaardeerde autoriteiten van eetbare vetten.