Gezondheidsexperts geloven meer en meer in extra vierge kokosolie als remedie tegen Covid-19. Een interview op de TV-zender ANC waarin de arts en wetenschapper F. Dayrit uitlegt waarom. Dr. Fabian Dayrit is voorzitter van Integrated Chemists of the Philippines, aan de Universiteit van Manilla. Hij is overtuigd dat extra vierge kokosolie je immuunsysteem versterkt tegen covid-19.

Extra vierge kokosolie ontmantelt virussen met een vet beschermlaag. Lang leve ons immuunsysteem!

Sinds 1970 is bekend dat vetzuren in extra vierge kokosolie bacteriën en virussen van hun dubbele vet beschermlaag kan ontmantelen. Covid-19 is een virus met een dubbele vet beschermlaag. Net als zeep lost extra vierge kokosolie (VCO genoemd in de video (virgin coconut oil)) de beschermlaag van Covid-19 op. Waardoor het Corona virus ontmanteld wordt. Eénmaal ontmanteld van haar beschermlaag, krijgt het Corona virus weinig kans om te overleven of om zich nog te vermenigvuldigen.

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

Waarom gelooft de arts en wetenschapper Fabian Dayrit dat extra vierge kokosolie de vijand nummer één is van het Corona virus?

“Mijn kennis is gebaseerd op wetenschap. Sinds jaren 70 werden op onze universiteit onder andere onder mijn leiding de vetzuren van extra vierge kokosolie (VCO) uitvoerig bestudeerd. Vele vetzuren in extra vierge kokosolie zijn, eens kokosolie opgenomen is in het lichaam, actief tegen vele virussen en bacteriën.” – arts en wetenschapper Fabian Dayrit

Covid-19 virus heeft een vetbeschermlaag. Virussen met een dubbele vetbeschermlaag zijn relatief gemakkelijk onschadelijk te maken. Laurine zuur in kokosolie wordt in het lichaam omgezet tot mono-laurinezuur. Via een enzymatisch proces van ‘lipase’ wordt het virus ontmanteld van haar vetbeschermlaag. Maar niet alleen laurine zuur ook capronzuur, caprinezuur, caprylzuur en myristinezuur in extra vierge kokosolie zijn antiseptisch.

Handen wassen of extra vierge kokosolie consumeren vernietigen Covid-19 of het Corona virus

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) stelt duidelijk dat handen wassen een effectief middel is om de Corona verspreiding tegen te gaan. De ingrediënten in zeep, met name de oppervlakte actieve stoffen, tensiden of surfactanten genoemd, lossen de coating, de vetcoating van het virus op. En op deze wijze doodt het gebruik van zeep het Corona virus. Kokosolie is trouwens een geliefd ingrediënt van vele natuurlijke zepen en wasproducten. Op soortgelijke manier werkt extra vierge kokosolie (VCO) in ons lichaam. Eens besmet met het Corona virus kan kokosolie de vet beschermlaag van het virus oplossen en zo helpen aan het vernietigen van het virus. Je immuunsysteem krijgt met kokosolie de wapens (de bouwstenen) die ze nodig heeft.

Hoeveel extra vierge kokosolie consumeren als wapen tegen een Covid-19 virus? Hip hip hoera immuunsysteem met VCO.

Daarover is nog verder onderzoek nodig. Net zoals we niet exact weten hoe snel alle Corona virussen gedood zijn door handen wassen. 1 minuut handen wassen of 20 minuten? Het oplossen van de dubbele vetcoating van het corona virus is perfect te vergelijken met wat zeep doet met het corona virus als je grondig je handen wast.

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

Het lost de dubbele vetbeschermlaag van het virus op. Dr Fabian Dayrit (Universiteit van Manilla) deed met succes op 15 testpersonen wetenschappelijke proeven. Kokosolie is in zijn ogen veel veiliger dan medicatie. Extra vierge kokosolie is hyper-allergeen (geen allergische reacties bekend), heeft GRAS studie (generally recognized as safe). En er is geen toxische dosis bekend.

Bij besmetting: 2 tot 3 eetlepels beveel ik aan. Stap voor stap opbouwen. Bij diarree terug afbouwen. Ter normale ondersteuning van je immuunsysteem: 1 tot 3 theelepels of 1 eetlepel. Of tijdelijk boter, margarine of andere vet vervangen door extra vierge kokosolie. Koop alleen bio extra vierge kokosolie.

Ontdek wat extra vierge kokosolie kan doen tegen covid-19

Je immuunsysteem zal je heel dankbaar zijn. Een interview over corona met de wetenschapper en arts Dr Fabian Dayrit op de nieuwszender ANC (ABS-CBN news channel)