De 58-jarige (2020) Pamela Jacobs uit Leeds krijgt heel wat verraste blikken wanneer ze haar echte leeftijd onthuld. Velen zouden haar namelijk in de twintig schatten. Pamela heeft een geweldig jong ogende huid, zonder oneffenheden. Haar figuur is slank en gezond en ze heeft een volle haardos. Velen zien haar niet voor de 58-jarige vrouw die ze is, zo heeft ze zelfs al eens studentenkorting gekregen en wordt haar verteld dat ze vast liegt wanneer ze haar echte leeftijd verteld. Pamela heeft een geweldig jong ogende huid, zonder oneffenheden. Haar figuur is slank en gezond en ze heeft een volle haardos. Haar geheim: onder andere kokosolie.

De beauty tips van Pamela Jacobs. Voorkom rimpels door goede verzorging

Hoewel ze ook aangeeft haar uiterlijk toe te schrijven aan goede genen maakt ze er wel werk van haar schoonheid zo lang mogelijk te behouden. Hier haar beauty tips. Wekelijks neemt ze een sauna, ze exfolieert de huid van haar gezicht om de dag en gaat nooit het huis uit zonder enige, hetzij natuurlijke, zonbescherming. Zelf schrijft ze haar looks toe aan het volgen van een gezond dieet, veel lachen, genieten van het leven en regelmatige beweging. Het regelmatig afborstelen van haar lichaam en het uitgebreid aanbrengen van kokosolie zorgt er voor dat haar huid zacht blijft. Wanneer ze naar de sportschool gaat doet ze ook direct een sauna waarbij ze afsluit met een koude douche. Daarna exfolieert ze ook heel haar lichaamshuid en neemt ze de tijd om een haarmasker in te doen. Een haarmasker van kokosolie. Ze gebruikt zo min mogelijk chemische producten en gaat graag in bad met wat zout om er voor te zorgen dat de toxinen in haar lichaam afgevoerd kunnen worden.

Het gezond eten. Plantaardig voedsel, kokosolie, amandelen en kruiden

Haar beauty tip dieet is gebaseerd op voornamelijk groenten (Plant based diet) met af en toe wat extra proteïnen. Ze maakt iedere dag optimaal gebruik van de kruiden welke ter beschikking staan, eet veel salades, plantaardige yoghurt en snackt tussendoor veel groenten zoals komkommer. Ze probeert zo veel mogelijk gebruik te maken van biologische producten. Ze volgt het 80/20 dieet waarbij je 80% van de tijd gezond eet en 20% per dag wat minder op het eten let. Ze eet zo min mogelijk suikers, zelfs geen fruit omdat deze te veel suikers zouden bevatten. Ze drinkt gedurende de hele dag water, vaak met een beetje vers limoensap in. Brood en pasta probeert ze zo min mogelijk te eten omdat het haar een opgeblazen gevoel geeft.

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

Kokosolie favoriet bij Pamela Jacobs. Kokosolie tegen rimpels voor een gladde en zachte huid

Pamela is een grote fan van kokosolie, haar moeder gebruikte het voor haar haren en haar huid en ze is dit door blijven zetten. Ze gebruikt kokosolie voor het koken, in koffie, voor het verwijderen van haar make-up en schoonmaken van haar gezicht, voor het behandelen van haar haren en twee keer per dag smeert ze het op de huid als gezichts- en lichaamsverzorging. Zelf geeft ze aan dat het haar huid ongelofelijk zacht en gevoed maakt. Ze is dus een ware kokosolie fan!

Waarom kokosolie goed is voor je en waarom kokosolie tegen rimpels?

Pamela is een grote gebruiker van kokosolie maar wat heeft dit nu eigenlijk te maken met het behouden van en mooie jonge huid en er stralend en radiant uit zien? Uiteraard speelt het ook mee dat Pamela uit voorgaand succesverhaal goed, gezond en voornamelijk biologisch eet. Daarnaast verzorgt ze haar huid en lichaam goed en maakt ze tijd vrij voor het sporten en ontspannen.. Het is een combinatie van alle positieve bijdragen aan een gezond leven die er voor zorgt dat je er, ook op je 58e of zelfs 80e nog goed uit kunt zien.

Kokosolie uitwendig gebruiken: Laurinezuur en caprinezuur beschermen huid

Beauty tip: Wanneer je kokosolie uitwendig gebruikt is dit zeker van invloed op je huid, uitstraling en algehele looks. Zo zorgt kokosolie in je haar voor een minimum verlies aan proteïnen in je haren waardoor deze dikker en sterker worden. Door de antibacteriële werking van kokosolie en de stoffen laurine-en caprinezuur is kokosolie ideaal om ook op je huid te gebruiken. De stoffen worden hierbij omgezet in monocaprine en monolarin, zij vervangen als het ware de beschermende laag van je huid. Goed nieuws want veel zeepproducten verwijderen of beschadigen deze. Op die manier wordt je huid dus ideaal beschermd. De toepassingen kokosolie op je huid en haar en zelfs in je mond zijn eindeloos.

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

Kokosolie eten en in kokosolie bakken. Weinig MOV’s, weinig rimpels

Er zou een er ook een relatie te zijn tussen overconsumptie van meervoudig onverzadigde vetzuren (MOV’s) en rimpels. Oxidatie van MOV’s in de huid veroorzaakt rimpels. Zo zouden ze, volgens een studie bij plastisch chirurgen tot 78% meer rimpels opleveren. MOV’s uit je dieet schrappen lijkt dus een goede oplossing tegen rimpels voor een stralende huid. Kokosolie bevat, in tegenstelling tot een hoop andere oliën, weinig MOV’s. (Dr. W. Douglass in zijn boek ‘Eat Your Cholesterol’) Kokosolie heeft nog veel meer voordelen.

Bronnen artikel: – www.dailymail.co.uk – www.metronieuws.nl