Vier vragen over bamboezout (jugyeom op zijn Koreaans) beantwoord.

Bamboezout helpt afvalstoffen en toxines uit ons lichaam verwijderen door zijn sterk reducerende kracht en als activator voor vele enzymatische processen in ons lichaam. Oxidanten van stress, vuile lucht, radiatie, junk food en allerlei lichaamsprocessen krijgen met bamboezout weinig kans.

9 maal gebrand extra grof bamboe zout.

9 maal gebrand extra grof bamboe zout.

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

Wat zijn de zwarte stipjes in 9 x gebrand bamboezout ?

Dat zijn stukjes actieve koolstof uit bamboe. Hoe meer bamboezout gebrand wordt, hoe meer stukjes koolstof zich vermengd hebben met het handgeschept zeezout. Koolstof helpt de afvalstoffen van het lichaam te verwijderen.

Bedankt zwarte stipjes, mijn gezondheid zal er goed bij varen.

Is bamboezout een bron van zwavel? Zwavel stimuleert glutathion.

Ja. Voornamelijk 9 x gebrand bamboezout bevat veel zwavel. Fantastisch. Als het lichaam zwavel opneemt wordt glutathion geactiveerd.

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

Structuurformule van glutathion als sterke antioxidant in ons lichaam.

Structuurformule van glutathion.

Wat is Glutathion?

Glutathion is een van de sterkste antioxidanten in ons lichaam. Glutathion is sterk in het verwijderen van zware metalen uit het lichaam. Zware metalen zoals lood en kwik.

Glutathion is een zwavelrijk eiwit bestaande uit de 3 aminozuren glutamine, cysteïne en glycine. Van glutathion is geweten dat zij het lichaamsweefsel helpt beschermen door aanvallen van radiatie, chemotherapie en alcohol. Glutathion beschermt de lever door zware metalen en medicijnen sneller te verwijderen. Als glutathion niet actief zijn ontstaan ontstekingen zoals astma, reumatische artritis, …

Hoe ouder we worden, hoe minder glutathion zijn werk kan doen. Bamboezout helpt glutatihon actief te houden en zo veroudering tegen te gaan.

9 maal gebrand grof bamboe zout. Recept voor eenvoudige, natuurlijke en effectieve zoutoplossing bij verstopte neus.

9 maal gebrand grof bamboe zout.

Waarom is 9 x gebrand bamboezout zo paars / violet?

Dit komt door het vuur, de actieve koolstof en de zwavel.
Door de hoge temperaturen van het bijna magische verwerkingsproces wordt de zwavel aanwezig in bamboezout violet / paars. Hoe meer koolstof van de verbrande bamboe in contact komt met het zout, hoe donkerder de kleur van paars/violet zal zijn. Zowel donker als licht paars is prima kwaliteit voor 9 x gebrand bamboezout. Lees hier welke soorten bamboezout er zijn.

Jugyeom is een andere naam voor bamboezout.

Jugyeom is de Koreaanse naam voor bamboezout. Waarmee bedoeld wordt bamboezout dat 1 tot 9 maal gebrand werd op een vuur van dennenhout. Waarbij de bamboe sappen, mineralen en spoorelementen zich deels vermengen met het handgeschept zeezout uit de Gele zee aan de kust van Zuid Korea. Voor de Koreanen een medicijn. Jugyeom levert je lichaam en geest actieve ionen voor een stralende energie.

Hoeveel jugyeon je het beste kan gebruiken lees je hier.