Bamboezout levert yang (Yin en yang) en staat symbool voor het element vuur uit de vijf elementen.

Bamboezout handhaaft evenwicht en geeft energie aan het lichaam. Tijdens het verwerkingsproces tot 9 x branden absorbeert bamboezout een grote hoeveelheid kosmische energie. Wanneer het wordt geconsumeerd, wordt de energie vervolgens vrijgegeven in het menselijk lichaam om cellen te activeren, de interne lichaamsorganen te revitaliseren en het immuunsysteem te verbeteren.

Door het bamboe-brand-proces van 1 tot 9 maal branden ontstaat iets kosmisch. Volgens het principe van de oosterse theorie van “Ying & Yang” en “Vijf elementen”.

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

Vuur als één van 5 elementen uit de Chinese wijsheid.

Vuur als 1 van 5 elementen uit de Chinese wijsheid.

Bamboezout als symbool van het element vuur en nodig voor qi, levenskracht

Energie is de kracht die het mogelijk maakt om fysieke en geestelijke activiteiten te verrichten. De Chinezen bestuderen deze kracht al eeuwen en noemen haar ‘Qi’, ofwel levensenergie. Door de natuur nauwkeurig te observeren en te analyseren, ontdekten zij dat Qi in alles aanwezig is en ook constant in beweging is. Het ritme van de natuur.

Metaal als 1 van de 5 elementen uit de Chinese wijsheid.

Metaal als 1 van de 5 elementen uit de Chinese wijsheid.

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

Vuur, aarde, metaal, water en hout zijn de 5 elementen.

Het element vuur staat in verband met slaapproblemen, nervositeit, depressie, onrust en seksualiteit.

Het vuur element is als de pomp in het systeem. De energiesystemen hart en dunne darm worden er door aangestuurd. Als jouw Vuurenergie niet in balans is kun je de volgende fysieke problemen verwachten: hartkloppingen, duizeligheid, problemen met circulatie (koude handen en voeten), lusteloosheid, niet helder kunnen denken, slaapproblemen, spraakproblemen, nervositeit, onrust, problemen met seksualiteit. En aan de niet-fysieke kant: verminderd enthousiasme, weinig zelfvertrouwen, vreugdeloos voelen, problemen in het voelen van liefde, moeilijk je gevoel onder woorden kunnen brengen, depressie, steeds méér willen, haasten en onder tijdsdruk leven.

9 x gebrand bamboezout uit Korea staat in mijn ogen een symbool voor het element vuur. Lichaam en geest hebben baadt bij het vuurelement.

9 maal gebrand extra grof bamboe zout.

9 maal gebrand extra grof bamboe zout.