Bamboezout en haar werking voor je gezondheid, een samenvatting.

 1. Bamboezout helpt de bloedcellen te reinigen.
  Het ontgift de organen en stimuleert het cel metabolisme. Het heeft een alkaliserend effect op je lichaam, maar ook op water en voedsel. Het biedt lange termijnvoordelen voor het immuunsysteem.Bamboezout is een sterk ontgiftingsmiddel: het sterke penetratievermogen versnelt de neutralisatie van gifstoffen en helpt toxine uit het lichaam te verwijderen.
 2. Bamboezout heeft een verbazingwekkende herstellende capaciteit.
  Bamboezout is een krachtige antioxidant en het geneest beschadigde cellen, remt de groei van kankercellen en herstelt de normale functies van organen.
 3. Bamboezout heeft een verbazingwekkend balancerend vermogen.
  Bamboezout balanceert de essentiële verhouding van sporenelementen en de pH niveau van lichaamsvloeistof (kiemen kunnen niet overleven in menselijk bloed met een pH-waarde van 7,35 ~ 7,45).
 4. Bamboe-zout is een energierijk voedsel zonder kcal.
  Bamboezout zorgt ervoor dat de waterstofatomen in de lichaamsvloeistof trillen met een snelheid van 1 biljoen keer per seconde om cellen te regenereren en het metabolisme te bevorderen.
 5. Bamboezout reinigt, reguleert en voedt ons lichaam zonder bijwerkingen.
  Bamboezout kan samen met andere supplementen voor de gezondheid worden ingenomen. Het kan toxines neutraliseren en de absorptiesnelheid van voedingsstoffen meer dan tien keer verhogen.

We hebben uitstekende artsen nodig om ziekten te voorkomen, goede artsen om ziekten te genezen is geen primair doel op zich.

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

United States National Cancer Institute heeft in 1985 en 1998 gemeld dat chemotherapie zijnde antikanker medicijnen op zichzelf kankerverwekkend zijn en dat antikanker medicijnen niet helpen bij kanker. Met andere woorden kanker voorkomen is veel belangrijker. We moeten constant werken aan onze gezondheid en het heft in eigen handen nemen. Niet morgen maar nu.

Il-hoon Kim grondlegger van bamboezout

Il-hoon Kim grondlegger van bamboezout

Mr.Kim Il-hoon de uitvinder van 9 x gebrand bamboezout zegt:

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

“Voorkomen is beter dan genezen. De natuur haar werk laten doen en de natuur de tijd geven. De natuur helpen met natuurlijke supplementen”.

Bamboezout kan daarbij helpen. Ziekten voorkomen. Vitaliteit behouden.