Dr. Kondo

Dr. Kondo

Bamboezout en de wetenschap

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

Kondo een Japanse arts haalde de pers met zijn wetenschappelijk onderbouwde stelling dat 90% van de kanker patiënten geen chemotherapie nodig hebben.

De strijd om kanker met de moderne geneeskunde die gebaseerd is op snijden, chemotherapie en bestraling is ten dode opgeschreven. Het zijn middeleeuwse praktijken gebaseerd op de hoop van patiënten.

Bamboezout met look doet wonderen bij maagproblemen en darmproblemen.

De bamboezout pH van 10 is sterk basisch vormend en helpt ziekten of problemen die hun oorsprong vinden in verzuring oplossen. De combi look-bamboezout activeert verschillende enzymen, de combi heeft antiseptische eigenschappen, beiden hebben geen neveneffecten. Het medicijn van de toekomst is nu beschikbaar. Combineer look met bamboezout.

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

Look in de strijk tegen kanker

Goede tip voor je gezondheid: look en bamboezout

Een studie van Kim Younghee onderzocht ook de combi ‘look met bamboezout’ bij maag en darm problemen. Het resultaat was fantastisch. 94,52% herstel in SOD en 94,3% herstel in glutathion enzymen die de vrije radicalen verwijderde.

De conclusie van het onderzoek luidde dat de combi look en bamboezout maag en darmproblemen kan helpen voorkomen en helpen genezen.

Harvard medical school verklaart Bamboezout als veilig, zelfs bij een hoeveelheid van 30 gram per dag.

Reeds in 1995 heeft het Dana Farber kanker onderzoekcentrum van Harvard Universiteit gekeken of bamboezout veilig is. Met een pH van 10 en mineraalrijk is bamboezout zelfs bij 10-30g per dag veilig in gebruikt, zonder negatieve nevenwerkingen. Dit in tegenstelling tot gewoon zout.

2 maal gebrand bamboe zout. Voor betere sportprestaties.

2 maal gebrand bamboe zout.

Deze studie werd bevestig door professor G. Heumyoung van het Yeonan Medical Institute die een genezing aantrof bij 86,7% van zijn patiënten met maagzweren, maagontstekingen en atrofische maagontsteking. Dit met 1,5 – 2 gram bamboezout per dag gedurende 25 à 35 dagen.

Prof. Wangki’s onderzoek toont aan dat bamboezout 91,95% van de onderzochte proefpersonen helend is bij maagontsteking en maagzweren
In 1993 onderzocht professor Wangki van de Chinese Medicine Research Institute, met bekende thesis (clinical and experimental studies with Bamboo salt van Zuid Korea), de invloed van bamboezout op maagontstekingen en maagzweren.
De patiënten kregen 2 gram bamboezout, 3 maal per dag in heet water met gember. Het resultaat was een 91,95% genezing.

Bamboezout effectief bij lokale huid allergieën, aldus professor Kim Hyungmin.

Bij dieren werd, door prof. K. Hyungmin van de universiteit van Kyunghee, bij een concentratie van 0,1g/kg en 1g/kg bamboezout een 24,3 en 52,2% vermindering vastgesteld van de allergie parameters zoals histamine.

Hond zonder allergie door gebruik van bamboezout. Bamboezout als natuurlijk medicijn.

Bamboezout tegen allergieën, ook voor dieren.

Daarbij werd ook bamboezout vergeleken met de effecten van puur zout (natriumchloride) op histamine. Puur zout had geen effect en bamboezout had en sterk effect, lichtjes afhankelijk van de hoeveelheid die werd toegediend.

Bamboezout werkt voor mondhygiëne en stabiliseert bloeddruk aldus professor Ryo Hyoik.

Professor biochemie Ryo Hyoik van de Kyemyung University gaf 14 mensen 8 weken lang 15 gram bamboezout. Geen enkele testpersoon kreeg hiervan een hoge bloeddruk. Integendeel een normale bloeddruk werd in de meeste gevallen hersteld.

Zout heeft niets te maken met hoge bloeddruk.

Bamboezout tegen een hoge bloeddruk.

Maar dat was niet het doel van het onderzoek. Bamboezout kon H. Pylori bacterie in de maag verminderen (H. Pylori is vaak in verband gebracht met maagzweren). En het onderzoek toonde ook aan dat bamboezout bijzonder goed werkzaam is om orale bacteriën in de mond te snoeren.

bamboezout bijzonder goed werkzaam is om orale bacteriën in de mond te snoeren.

Bamboezout is bijzonder goed werkzaam om orale bacteriën in de mond te stabiliseren.

Volgens professor Ryu is het moleculaire grootte van bamboezout 10 maal kleiner dan dat van zout. Door het 10 maal kleinere moleculaire grootte kan bamboezout beter dan gewoon zout tussen de celmembranen bewegen.

Zout met grotere moleculaire structuren zoals tafelzout blijft gemakkelijker in het bloed en trekt gewoon zout water aan. Waardoor gewoon zout een bloeddruk verhogend effect heeft. Bamboezout heeft 300-600 A. Zout heeft 3000 – 7000A
1A = 0,000 000 08cm

Bamboezout heeft een lagere conductiviteit als gewoon zout.Waardoor bamboezout een farmaceutische rol kan spelen.

Professor Kim Muyung van de Beijing Fiber University bestudeerde de conductiviteit van zout en bamboezout. (met X-ray en elektronen microscopie).

Medicijnen met een lage conductiviteit geraken gemakkelijker door de celmembranen dan medicijnen met een hogere conductiviteit. Bamboezout heeft een lagere conductiviteit en een andere moleculaire structuur als gewoon zout en kan beter en farmaceutische rol vervullen en meer energie geven. Daarnaast is bamboezout sterk basisch en gewoon zout eerder neutraal.

bamboezout als natuurlijk medicijn. 9 maal gebrand grof bamboe zout. Recept voor eenvoudige, natuurlijke en effectieve zoutoplossing bij verstopte neus.

9 maal gebrand grof bamboe zout.

Hanyang University bevestigt de sterke antimicrobiële waarde van bamboezout. Salmonella krijgt weinig kans.

Zout is zout. Fout!
Salmonella is een gram positieve bacterie die door bamboezout weinig kans krijgt. De universiteit toonde aan dat bamboezout dat beter deed dan geraffineerd zout en zeezout. De onderzoekers denken dat dit komt doordat bamboezout meer alkalisch is, meer ander spoorelementen heeft en een beter oxidation redox potential heeft.