Bamboezout kan je gebruiken voor het ondersteunen van je gezondheid, bij bijvoorbeeld sporten, reuma, jicht, sinusitis, verkoudheid, tanden poetsen, psoriasis, eczeem en nierfalen.

Park Si-woo de bamboezout specialist geeft 9 maal gebrand bamboezout aan zijn kinderen als zij een verkoudheid voelen opkomen of hebben. Het actieve bamboezout helpt een verkoudheid voorkomen of genezen.

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

1 maal gebrand bamboezout voor voorkomen en herstellen van huidproblemen zoals psoriasis.

1 maal gebrand bamboezout.

2 maal gebrand bamboe zout. Voor betere sportprestaties.

2 maal gebrand bamboe zout.

9 maal gebrand grof bamboe zout. Recept voor eenvoudige, natuurlijke en effectieve zoutoplossing bij verstopte neus.

9 maal gebrand grof bamboe zout.

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

9 maal gebrand extra grof bamboe zout.

9 maal gebrand extra grof bamboe zout.

Hoe kan je bamboezout gebruiken?

Sportdranken verrijken met bamboezout voor betere prestaties
Bij sporten gaat water en zout en spoorelementen verloren. Tijdig aanvullen is de boodschap. Bamboezout mengen in je sportdrank zal je prestaties en recuperatievermogen versterken.
Aanbevolen hoeveelheid: 0,5 tot 1 gram bij 300 ml sportdrank.

Bij nierproblemen bamboezout gebruiken in plaats van gewoon zout!
Niemand kan leven zonder zout. Mensen met nierproblemen kunnen aanvankelijk soms last hebben met bamboezout (zwellen gezicht of ledematen). Echter deze mensen hebben juist veel baat bij het gebruik van bamboezout.
Aanbevolen is om te beginnen met een zeer kleine hoeveelheid per dag en deze lichtjes te verhogen. Het moleculaire gewicht van bamboezout alsook de conductiviteit is veel lager dan bij gewoon zout waardoor het veel makkelijker kan worden opgenomen en verteerd door het lichaam dan gewoon zout. Gezwollen handen en voeten zullen wellicht verdwijnen bij het consumeren van bamboezout.
Advies: met heel weinig beginnen en dag porties geleidelijk dagelijks verhogen.

Bamboezout ook helend bij uitslag. Wassen en baden met bamboezout.
Was je gezicht en ledematen met bamboezout voor het zuiveren van je huid. Helend bij uitslag, maar ook bij eczeem en psoriasis.
Gebruiksaanwijzing: meng één theelepeltje bamboezout met warm water. Was je gezicht en/of ledematen hiermee en spoel af met koud water.

Neem een bad met bamboezout.
Voor ontgiftten en pijnklachten bij reuma, artritis, jicht en om zenuwpijn te verlichten. Zwavelrijke waterbronnen om te baden tegen pijnklachten bij reuma, artritis, jicht en zenuwontsteking. Zwavel helpt je botten en gewrichten pijn en ontstekingsvrij te houden of verlicht deze ontstekingen en pijnen. Sommige mensen zijn laaiend enthousiast over een bad met 9 maal gebrand bamboezout.
Advies: Neem een bad met 150 à 300 gram 2 maal gebrand bamboezout en voeg 5 à 20 gram 9 maal gebrand bamboezout toe.
Blijf 30 minuten weken in bad en ervaar de weldaden voor de huid en het alkalische en bioactieve effect van bamboezout voor het lichaam.

Ontspannend : 1 x per week / maand.
Therapeutisch : 1 x per dag

Bamboezout bij maagproblemen en darmproblemen.
Vuur staat symbool voor de maag en de dunne darm in de Chinese 5 elementen geneeskunde. 1 maal, 2 maal of 9 maal gebrand bamboezout is ideaal om maag-of darmproblemen te voorkomen en te herstellen .
Gebruik: strooi 1 maal en 2 maal gebrand bamboezout in je eten en zuig af en toe op een stukje 9 maal gebrand bamboezout.

Poets je tanden met bamboezout voor witte tanden en een gezonde mond.
Een beetje bamboezout vermengen met tandpasta is je tandpasta verrijken. Tandpoeder met bamboezout is een echte aanrader. Het is zelfs mogelijk om je tanden met enkel bamboezout te poetsen.
Gebruik: maak je tandenborstel nat en dip deze vervolgens in een beetje 1 maal gebrand bamboezout. Poetsen, mengen met speeksel en vervolgens al dan niet inslikken.

Bamboezout als oplossing voor verstopte of lopende neus bij sinusitis en rhinitis.
Sinusitis is een ontsteking van de bijholten, vaak het gevolg van een verkoudheid. De bijholten zijn met lucht gevulde ruimtes in het bot van het aangezicht. Rhinitis geeft een verstopte neus als belangrijkste symptoom. Verstopte neus of ademhaling is vaak een uiting van het lichaam om van iets vanaf te willen.

Hoe raak je van een verstopte neus of ademhaling af?

  • Gefermenteerde producten, zoals kimchi, zijn helend.
  • Eet ook voeding met bamboezout.
  • Maak een eigen zoutoplossing.

Recept voor eenvoudige, natuurlijke en effectieve zoutoplossing bij verstopte neus.

  1. Voeg ongeveer 26% bamboezout, bij voorkeur 9 maal gebrand, bij water. Dat vormt je basis.
  2. Voor kleine kinderen tot 2 maal aanvullen met water.
  3. Voor volwassenen niet of weinig aanvullen met extra water.
  4. Zuig de zoutoplossing op via de neus en herhaal dit elk uur. Of doe de zoutoplossing in een spray.

De zoutoplossing is ontsmettend en het actieve bamboezout activeert enzymen. Via osmose detoxt deze zoutoplossing de neus.

Wil je nog sneller af van je verstopte neus?

Zuig dan gedurende dag op een korreltjes bamboezout. Laten smelten via het speeksel in de mond. Elk korreltje bamboezout (9 maal gebrand) werkt als een immuun booster.