Voorkom een maagzweer behandeling: extra vierge kokosolie ideaal bij symptomen maagzweer

Maagzweer? Gebruik extra vierge kokosolie bij maagzweer symptomenVroeger ging men ervan uit dat men maagzweren kreeg door stress. Hoewel stress een grote rol kan spelen in vele ziekten, weet men nu inmiddels dat Helicobacter pylori (H. pylori) een grote mede-oorzaak is van een chronische maagontsteking en in 90% van de gevallen van een maagzweer wordt aangetroffen. Behandelingen met antibiotica zijn vaak wel positief maar jammer genoeg hervalt men zeer vaak en zijn er nare neveneffecten.

Drie redenen om extra vierge kokosolie te gebruiken bij symptomen maagzweer

Er zijn drie grote voordelen om deze zweren te helpen bestrijden met vetzuren van kokosolie.

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

1. De bacteriën en virussen worden niet resistent aan de kokosolie omdat de kokosolie zich ook steeds maar aanpast aan zijn omgeving.
2. Kokosolie veroorzaakt geen schimmelinfectie maar voorkomt ze.
3. Kokosolie verzwakt het immuunsysteem niet maar versterkt het.

Kokosolie kent vele toepassingen zoals glijmiddel, massage olie, tandpasta, als haarmasker..Researchers hebben nog iets anders interessant ontdekt in het succes van kokosolie. Wanneer een onverzadigde vorm van laurinezuur op het vernietigen van bacteriën werd getest naast de verzadigde versie van kokosolie, kwam men tot de conclusie dat de verzadigde vorm van kokos duizend maal effectiever werkte dan zijn onverzadigde partner. (10) Ook, al waren de monoglyceriden van de meeste middellange keten-vetten effectief om bacteriën te doden, laurinezuur was het enige vetzuur dat effectief werkte om H. pylori te vernietigen.

‘Nooit eerder in de geschiedenis was het zo belangrijk de waarde van laurinezuur te onderstrepen. De middellange vetzuurketens van kokosnootolie zijn dezelfde als deze van de moedermelk en hebben dezelfde gezondheidsvoordelen’ lipidenwetenschapper Dr. Jon Kabara