Dadelproducten en dadels zijn wetenschappelijk bestudeerd. Uitvoerig bestudeerd. Ze hebben in 4 wetenschappelijke studies hun waarde bewezen tegen pancreas kanker. Ze verminderen de activiteit van tumoren, versterken onze cellen tegen kankercellen en boosten ons immuunsysteem. Drie studies tonen aan dat de consumptie van dadel en dadelproducten de vet- en suikerhuishouding van diabeten verbetert.

Eet regelmatig dadels voor een vlotte stoelgang
Eet regelmatig dadels of dadelproducten voor een vlotte stoelgang

Dadels zijn bekend als licht laxerend

Dadelproducten zoals hun suiker, pasta en siroop zijn goed voor het behoud van een vlotte stoelgang. Ze zijn een goede bron van vezels die helpen bij een vlot en normaal verloop in het darmkanaal.

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

Moeder geeft borstvoeding van goede kwaliteit met behulp van dadels
Dadelproducten verbeteren de kwaliteit van de moedermelk

Dadels en de vruchtbaarheid

Componenten van plantaardige oestrogenen in dadels en dadelproducten versterken onze voortplantingshormonen. Verminderen bloedarmoede vanwege de diverse mineralen zoals ijzer. Deze producten verbeteren de kwaliteit van de moedermelk. Dadels en dadelproducten helpen na de bevalling ook dat de baarmoeder terugkeert naar zijn normale pre-zwangere toestand.

Bij mannen in het midden Oosten en Noord-Afrika is het algemeen geweten dat ze het seksuele uithoudingsvermogen van mannen verbetert. Daarenboven verbeteren dadels en dadel producten ook het aantal zaadcellen en de kwaliteit van het zaad.