Geef het Corona virus geen kans met zwarte look
Geef het Corona virus geen kans met zwarte look.

Weg virussen, bacteriën en andere ongewenste indringers. Een gewone verkoudheid voorkomen en snel genezen, doe je met zwarte knoflook. Zwarte look versterkt ons immuunsysteem wellicht beter dan gelijk welke plant. Virussen, bacteriën en andere ongewenste substanties worden omsingeld en opgeslokt door onze macrofagen en natuurlijke killer cellen, gestimuleerd door look.

Dr. Tarig Abdullah, een groot voorstander van look, zowel als medicijn als voeding, stelt dat look het krachtigste middel is tegen microben, bacteriën, parasieten, protozoa, fungi, schimmels en virussen.

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

Griep, verkoudheden en andere infecties krijgen weinig kans met zwarte look. Zo stelt Emily Tracker in haar ‘Het Grote Lookboek’ dat 1 mg allicine (looksubstantie) het werk verricht van 15 eenheden penicilline. Look behandelt een keelinfectie beter dan penicilline. Minstens 23 bacteriën worden gedood door lookextracten, waaronder salmonella (kip) en stafylokokken (keelpijn). Meer dan 50 parasieten, zoals schimmels, worden door zwarte knoflook belemmerd in hun groei. Een gewone verkoudheid? Zwarte look heeft een sterke antivirale werking. “Pediatrics”, het tijdschrift over kindergeneeskunde, meldde een succesvolle behandeling met knoflook van hersenvliesontsteking, een virale infectie van de hersenen (meningitis).

Griep, verkoudheden en andere infecties krijgen weinig kans met zwarte look.
Griep, verkoudheden en andere infecties krijgen weinig kans met zwarte look.

Volgens sommige onderzoekers zijn het de zwavelverbindingen in look die de strijd aangaan met virussen. Allicine in look verslaat het herpesvirus alsook de gangbare virussen bij griep en verkoudheden. De wetenschappelijke rapporten over knoflook en zwarte look bij candida albicans zijn sterk en zelfs fenomenaal.

Virussen, insecten, larven en bacteriën houden niet van knoflook. The Wall Street Journal vermeldt dat zwavelverbindingen in look 100% efficiënt zijn om allerlei larven van vliegen, muggen en motten te doden.

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »