1 à 2 gram per dag aged garlic is goed en kan dienen als therapeutische dosis.
Hoeveel aged garlic extract of zwarte look is therapeutisch inzetbaar?

Hoeveel aged garlic extract of zwarte look is therapeutisch inzetbaar?

Veel studies en wetenschappelijke testen zijn gebeurd met 1 à 2 gram gefermenteerde knoflook per dag en over lange termijnen van 6 maanden tot 2 jaar.

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

Vergis je niet. Kies alleen voor biologische gefermenteerde knoflook. Het heeft weinig zin te kiezen voor een goed product dat ons opzadelt met pesticiden, zoals niet-bio look. Kies voor biologisch.

Een dubbelblind studie met 1,2 gram gefermenteerde knoflook gedurende 1 jaar, gaf als resultaat 65% minder plaque (minder aderverkalking). Ook viel op dat het hebben van koude handen en voeten sterk verminderd was, dit door een sterkere bloedsomloop.

1 à 2 gram per dag is met andere woorden goed en kan dienen als therapeutische dosis. Meer mag en kan gemakkelijk worden ingenomen in poedervorm, in pastavorm of als teentje zwarte knoflook.

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

1 à 2 gram werd met succes ingezet bij hartkramp, een zwak hart, aderverkalking, hartkloppingen, kortademigheid, etalagebenen, concentratiestoornissen en spataders.

Tip : Een gouden duo is zwarte knoflook met bamboezout. Wellicht bestaat er geen sterker duo dat alom inzetbaar is voor de algemene gezondheid.