Kraanwater of leidingwater wat tegenwoordig uit onze kraan komt, heeft niets meer te maken met levend bergwater dat energie geeft.

Viktor Schauberger stelt: “Door zon beschenen water wordt lui. Maar als ‘s nachts en vooral bij volle maan, wordt het water fris en levendig.”

Wat tegenwoordig uit onze kraan komt, kraantjeswater, heeft niets meer te maken met levend water dat energie geeft. Kraanwater bekeken als chemische substantie is ok. Maar aan de vitaliteit en energetische waarde van levend water wordt bij leidingwater volledig voorbij gegaan. Ook gletsjer water dat met zeecontainers vervoerd wordt, is geen natuurlijk mineraal water. Het heeft vreemde behandelingen ondergaan en kan niet wedijveren met berg water.

water stroomt uit kraan met vieze stoffen die schadelijk voor ons zijn

Bedrijven in kraanwater testen slechts op een 60 tal stoffen maar er zijn 60 000 chemische substanties die ons kraanwater vervuilen. Veel stoffen die moeilijk te reinigen zijn uit kraanwater. De vele soorten pesticiden, hormonen , medicijnresten worden erin gevonden. Leiding water heeft ook km’s leidingen gevolgd die op zichzelf niet kosher zijn. Met chemische verbindingen en talrijke lekken. Het is onderworpen geweest aan allerlei chemische reinigings-processen en of UV straling gekregen. Kiemvrij houden van leidingen door oa chloor. Nefast voor onze gezondheid. Waardoor kraantjes water zijn energetische waarde verloren heeft. Kraanwater is “industrieel” water. Noch ecologisch, noch gezond.

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

“Water is een levende entiteit. Water kan ziek zijn en water kan gezond zijn. Water kan dood zijn of levend. Behandel water als een levende lichaam. Water moet ademen, bewegen en voeding(mineralen) tot zich nemen.”

Aldus Viktor Schauberger, een Oostenrijks bosbeheerder, filosoof en natuuronderzoeker.