Dr. Shealy, oprichter van de Academy of integrative Health and Medicine, pleit voor het gebruik van alternatieve integratieve geneeskunde. Waar vele geneeswijzen worden samengebundeld en waarin appelazijn zijn vaste plaats heeft.

80 remedies van appelazijn

Larry Trivieri, schrijver van meerdere bestsellers over gezondheid gaat meer en meer de richting uit van effectieve zelfzorg in plaats van op zoek te gaan naar professionele hulp en zorg. Hij zoekt naar benaderingen en remedies die voor iedereen breed beschikbaar zijn, waarbij ziekten kunnen worden voorkomen en genezen. Daar hoort volgens hem appelazijn met de ‘moeder’ in thuis. Het helpt bij aambeien tot zuurbranden. Op het internet is daarover al veel te lezen. Meer dan 80 remedies van appelazijn worden genoemd.

-advertentie-
Adverteren op Bart Maes? Neem contact op »

“Slimme gezondheidsbewuste mensen die hun gezondheid in eigen handen nemen, kopen regelmatig appelazijn met de ‘moeder’. Toch beseffen ook zij dat er geen magische pil bestaat als het gaat over gezondheid. Het totaalbeeld van gezondheid bevorderende maatregelen telt.” – Bart Maes, bio veggie man